Etuja passilla

Minisun-narupussukka

Osallistujapassilla voi noutaa itselleen yhteistyökumppani Minisun-narupussukan (kuva alla)
Passista irrotettavat kupongit voi myös kerätä seuroittain tai joukkueittain ja antaa yhdelle henkilölle noudettavaksi.
Minisun-narupussukan voi noutaa:
Messu- ja urheilukeskuksen E-hallin narikkapisteestä keskiviikkona klo 12-15
Messu- ja urheilukeskuksen pääsisääntuloaulan narikkapisteestä torstaina klo 10-17, perjantaina klo 10-16, lauantaina klo 10-16 

Nyssen maksuton käyttö osallistujapassilla

Osallistujapassin hankkivat saavat kulkea ensi kesänä Gymnaestradan ajan maksuttomasti Nyssellä eli Tampereen seudun joukkoliikenteessä (AB-alue).  Etu tulee automaattisesti osallistujapassin mukana ja sillä pääsee kulkemaan vaikka esim. majoituskoululta keskustaan ja keskustasta Messu- ja urheilukeskukseen ja takaisin. Nyssen reittioppaasta ja aikatauluista tulee tarkemaa tietoa tähän lähempänä tapahtumaa. 

Huippuetu Särkänniemeen 

Samalla kun tilaat Gymnaestradan osallistujapassin, voit hankkia Särkänniemen rannekkeen huippuedulliseen 20 euron hintaan. Särkänniemi-ranneke oikeuttaa sisäänpääsyyn Särkänniemen kohteisiin (Akvaario, Näsinneula, Koiramäen eläinpuisto), huvipuistoon ja huvilaitteisiin pituusrajojen puitteissa. Ranneke on käytettävissä yhtenä päivänä 8. – 13.6. välisenä aikana ja siihen merkitään käyttöpäivä. 

Vaihtoehtoisesti voit valita itsellesi Gymnaestrada-rannekkeen, joka on voimassa koko tapahtuman ajan eli 9.-12.6. hintaan 40 euroa – tällöin voit piipahtaa huvipuistossa useampana päivänä. Tämä ranneke on ainoastaan Gymnaestradan osallistujille, ei perheenjäsenille. Gymnaestrada-rannekkeita on myynnissä rajoitettu erä.

Särkänniemi rannekkeiden tilaaminen etuhintaan:

Rannekkeiden tilaamista varten on erillinen tilauslomake. Tilauslomakkeen linkki toimitetaan automaattisesti jokaiselle tapahtumaan ilmoittautuneelle henkilölle. Rannekkeet tulee maksaa tilausta tehdessä. Tilauksen voi tehdä esimerkiksi osallistuja itse, joukkueen johtaja, valmentaja tai seuran gymppi. Tilatut rannekkeet toimitetaan seuralle (Gympille) osallistujapassien yhteydessä ja seuran tulee jakaa tilatut tuotteet jäsenilleen. Tilaukset ovat sitovia. Tilaukset on tehtävä 27.4. mennessä.

Kesällä 2021 rannekkeen porttihinta oli 47 euroa, joten kyse on erittäin merkittävästä edusta. Särkänniemestä paikan päältä ostettuna liput ovat normaalihintaisia. Alle 3-vuotiaat huvittelevat Särkänniemessä veloituksetta. Särkänniemen aukioloajat vahvistuvat alkuvuodesta 2022 ja mahdollisesta vierailupäivän paikkavarauksesta kerromme lisätietoa kevään mittaan. 

Esimerkiksi nelihenkiselle perheelle etu on tuntuva, yli 100 euroa. Nyt koko perheen kannattaa tulla kesälomareissulle Tampereelle kannustamaan omaa voimistelijaa ja upeita suorituksia Gymnaestradan kilpailuissa ja näytöksissä – ja samalla viettämään huvittelupäivää Särkänniemessä.

**
Rannekkeiden tilaamista varten on erillinen tilauslomake. Tilauslomakkeen linkki toimitetaan automaattisesti jokaiselle tapahtumaan ilmoittautuneelle henkilölle. Rannekkeet tulee maksaa tilausta tehdessä. Tilauksen voi tehdä esimerkiksi osallistuja itse, joukkueen johtaja, valmentaja tai seuran Gymppi. Tilatut rannekkeet toimitetaan seuralle (Gympille) osallistujapassien yhteydessä ja seuran tulee jakaa tilatut tuotteet jäsenilleen. Tilaukset ovat sitovia.

Alennuksia osallistujapassilla

Gymnaestradan osallistujapassilla saat alennuksia Gymnaestradan pääsylipuista:

Iltanäytös pe 10.6. klo 19.00 Nokia-areenalla 
Iltanäytös la 11.6. klo 19.00 Messu- ja urheilukeskuksessa 

Pääsylippujen hinnat ja osallistujapassilla niihin saatavat alennukset tarkentuvat.

Museoetu Gymnaestradan osallistujille

Tampereella on upea kattaus museoita: 
Museokeskus Vapriikki, Muumimuseo, Sara Hildenin taidemuseo, Tampereen taidemuseo.

Gymnaestradan osallistujapassilla (8.-12.6.) saat merkittävän edun museoiden pääsylipuista. Etuhintasi osallistujapassilla kaikkiin yllämainittuihin museoihin ovat:

lasten lippu 2 euroa (lapset 7-17-v., alle 7-v. ilmaiseksi)
aikuisen lippu 7 euroa
perhelippu 20 euroa

Gymnaestradan etuhintasi on näin noin -50% normaalihinnoista. Lue lisää museoita ja niiden näyttelyistä yms.
www.vapriikki.fi
www.muumimuseo.fi
https://www.tampere.fi/sarahilden/index.html
https://tampereentaidemuseo.fi/

Edut ja alennukset tarkentuvat kohden tapahtumaa.
Pidätämme oikeuden muutoksiin
.