Etuja passilla

Nyssen maksuton käyttö osallistujapassilla

Osallistujapassin hankkivat saavat kulkea ensi kesänä Gymnaestradan ajan maksuttomasti Nyssellä eli Tampereen seudun joukkoliikenteessä (AB-alue).  Etu tulee automaattisesti osallistujapassin mukana ja sillä pääsee kulkemaan vaikka esim. majoituskoululta keskustaan ja keskustasta Messu- ja urheilukeskukseen ja takaisin. Nyssen reittioppaasta ja aikatauluista tulee tarkemaa tietoa tähän lähempänä tapahtumaa. 

Huippuetu Särkänniemeen 

Samalla kun tilaat Gymnaestradan osallistujapassin, voit hankkia Särkänniemen rannekkeen huippuedulliseen 20 euron hintaan. Särkänniemi-ranneke oikeuttaa sisäänpääsyyn Särkänniemen kohteisiin (Akvaario, Näsinneula, Koiramäen eläinpuisto), huvipuistoon ja huvilaitteisiin pituusrajojen puitteissa. Ranneke on käytettävissä yhtenä päivänä 8. – 13.6. välisenä aikana ja siihen merkitään käyttöpäivä. Ranneke tilataan Gymnaestradan sitovan ilmoittautumisen lomakkeella/yhteydessä ja samalla voit tilata Särkänniemi-rannekkeet myös omille perheenjäsenillesi samaan etuhintaan.

Vaihtoehtoisesti voit valita itsellesi Gymnaestrada-rannekkeen, joka on voimassa koko tapahtuman ajan eli 9.-12.6. hintaan 40 euroa – tällöin voit piipahtaa huvipuistossa useampana päivänä. Tämä ranneke on ainoastaan Gymnaestradan osallistujille, ei perheenjäsenille. Gymnaestrada-rannekkeita on myynnissä rajoitettu erä.

Kesällä 2021 rannekkeen porttihinta oli 47 euroa, joten kyse on erittäin merkittävästä edusta. Särkänniemestä paikan päältä ostettuna liput ovat normaalihintaisia. Alle 3-vuotiaat huvittelevat Särkänniemessä veloituksetta. Särkänniemen aukioloajat vahvistuvat alkuvuodesta 2022 ja mahdollisesta vierailupäivän paikkavarauksesta kerromme lisätietoa kevään mittaan. 

Esimerkiksi nelihenkiselle perheelle etu on tuntuva, yli 100 euroa. Nyt koko perheen kannattaa tulla kesälomareissulle Tampereelle kannustamaan omaa voimistelijaa ja upeita suorituksia Gymnaestradan kilpailuissa ja näytöksissä – ja samalla viettämään huvittelupäivää Särkänniemessä.

Tarkempaa tietoa etuun liittyvistä tilauksista ja käytännöistä saat vielä tämän syksyn aikana.

Alennuksia osallistujapassilla

Gymnaestradan osallistujapassilla saat alennuksia Gymnaestradan pääsylipuista:

Iltanäytös pe 10.6. klo 19.00 UROS LIVE -areenalla 
Iltanäytös la 11.6. klo 19.00 Messu- ja urheilukeskuksessa 

Pääsylippujen hinnat ja osallistujapassilla niihin saatavat alennukset tarkentuvat tähän. 

Gymnaestradan osallistujapassilla saat alennuksia Tampereen museoiden pääsylipuista:

Museokeskus Vapriikki
Muumimuseo

Edut ja alennukset tarkentuvat kohden tapahtumaa.
Pidätämme oikeuden muutoksiin
.