Nelipäiväisen suurtapahtuman yhteyteen on rakennettu eri kohderyhmille suunnattuja teemapäiviä. Torstaina temppuilevat lapset, perjantai on pyhitetty perheille, lauantaina päivän valloittaa tanssi ja sunnuntaina liikutetaan aikuisia. Teemapäivien ohjelmat sijoittuvat Keskustorille ja Messukeskukseen

Lasten torstai 9.6.

Lasten teemapäivänä ohjelmassa on mm. paikallisten päiväkotien vierailuja, ohjattua toimintaa niin Keskustorilla kuin Messukeskuksessa ja lasten voimisteluesityksiä Keskustorin ohjelmalavalla. 

Perheiden perjantai 10.6.

Perheiden perjantaina Keskustorin ohjelmalavalla järjestetään ohjattua perheliikuntaa, lisäksi Unisport Areenalta (Messukeskus & Keskustori) löytyy tekemistä ja temppuiltavaa koko perheelle. 

Tanssin lauantai 11.6.

Tanssin teemapäivänä järjestetään Messukeskuksessa tanssin kilpailu, lisäksi lauantain iltanäytöksen teemana on tanssi ja esittävä voimistelu. Tanssimaan pääset myös Aamulehden Jumppamaratonin tanssillisissa ryhmäliikunnoissa. 

Aikuisten sunnuntai 12.6.

Unisport Areenalta löytyy koko tapahtuman ajan aikuisille suunnattu voimistelun kokeilupiste. Keskustorin ohjelmalavalla järjestetään ohjattua liikuntaa aikuisten teemapäivänä.