Majoitus

Suurtapahtumaan osallistuvat voivat majoittua kouluissa, hotelleissa, sukulaisten tai ystäviensä luona – turkulaiset voivat toki osallistua tapahtumaan kotoaan käsin.

Koulumajoitus

Koulumajoituksen hinta torstaista sunnuntaihin on 40 €. Hinta sisältää aamupalat. Koulumajoitukset varataan yhdessä sitovien ilmoittautumisten yhteydessä 31.1.2018 mennessä. Lisätietoja maksu- ja peruutusehdoista täältä.

Koulumajoitus on yhteisöllistä ja helppo tapa saada uusia voimisteluystäviä. Majoittujat sijoitetaan sekä koulujen luokka- että salitiloihin. Samassa tilassa majoittuu mahdollisesti eri joukkueiden ja seurojen jäseniä. Luokkakohtainen majoittujamäärä on pelastusviranomaisten määrittelemä ja majoitustilaa yhdelle majoittujalle on tilasta riippuen vähintään 3m2. Ennen koulumajoituksen varaamista tutustuthan huolellisesti majoitusohjeeseen, joka löytyy tämän sivun lopusta.

Hotellimajoitus

Suomi Gymnaestradan hotellien myynnistä vastaa Visit Turku. Hotellimajoituksien myynti alkaa 2.10. näille nettisivuille tulevan lomakkeen kautta. Tarjolla oleviin hotelleihin voit tutustua täällä. Varaus- ja peruutusehdot löydät puolestaan täältä. Suosittelemme varauksia 1/seura. Huomioittehan, että varaus-ja peruutusehdot ovat varauskohtaisia.

Pääset varaamaan hotellimajoituksen täältä.

Nyt voit ilmoittaa seurasi mukaan koulumajoituksen isäntäseuraksi. Lisätietoa aiheesta löydät täältä!

Majoitusohje koulumajoittujille

Haluamme koulumajoituksesta turvallisen ja mieluisan jokaiselle, joten pyydämme kaikkia huomioimaan seuraavat turvallisuusohjeet:

- Sisäänpääsy kouluille on vain kyseisen koulun majoittujilla, joilla on osallistujapassi sekä siihen merkitty majoituskoulun nimi. Huomioittehan, että vierailu koululla ei ole mahdollista.

- Sisäänkäynti koululle on vain sille merkityn pääsisäänkäynnin kautta. Muiden sisäänkäyntien käyttäminen on kielletty.

- Ryhmän vetäjät ovat vastuussa omasta ryhmästään. Jokaiselle huoneelle merkitään vastuuhenkilö majoituksen alkaessa. Vastuuhenkilö vastaa huoneen järjestyksestä ja siisteydestä.

- Koulu on tarkoitettu rentoutumista, nukkumista ja ruokailua varten. Juhliminen ja ruoanlaitto luokkahuoneissa ei ole mahdollista.

- Turvallisuussyistä sähkölaitteiden käyttäminen luokkahuoneissa on kielletty (esim. vedenkeittimet ja kahvinkeittimet). Puhelimien lataaminen on sallittua. Pistokkeiden irrottaminen on kuitenkin kiellettyä. Vapaana olevia pistokkeita saa käyttää.

- Majoituskoulut ovat päihteettömiä. Kouluvalvojalla on oikeus estää päihtyneen henkilön pääsy majoituskoululle.

- Kouluilla on hiljaisuus klo 23 – 6.30 välisenä aikana.

- Luokkahuoneen oven voi lukita silloin, kun luokassa ei ole ketään. Luokkahuoneiden avainta säilytetään kouluvalvojilla. Kouluvalvojilla tulee aina olla pääsy luokkahuoneisiin.

- Luokkahuoneiden kalusteet on aseteltu majoittujille valmiiksi. Huonekalujen siirtäminen käytävätiloihin ei ole mahdollista. Huonekalut eivät saa myöskään estää kulkua, eikä niitä saa pinota ikkunoiden eteen.

- Luokkahuoneet tarkistetaan ennen ja jälkeen majoituksen. Majoittujat vastaavat mahdollisista vahingoista.

- Majoittujat vastaavat itse omaisuudestaan koululla.

- Turvallisuussyistä yksittäinen patja ei saa ylittää 80cm leveyttä, vaikka niillä majoittuisi useampi henkilö.

- Kouluvalvojat vastaavat koulun turvallisuudesta ja viihtyvyydestä. Majoittujien tulee noudattaa kouluvalvojien ohjeistuksia.