Robotit

Perheliikuntaohjelma

Tämä koko perheelle suunnattu iloinen esitys tempaa mukaansa jokaisen vauvasta vaariin. Kutsu siis perheenjäsenesi tai sukulaisesi mukaan ja tule liikkumaan koko perheen voimin. Yhdestä perheestä voi osallistua monta perheenjäsentä. Ohjelman koreografia suunnitellaan niin, että sen taitotaso sopii jokaiselle. Tässä ohjelmassa liikkumisen energia ja riemu tarttuu varmasti sekä voimistelijoihin että katsojiinkin! 

Perheille, kaiken ikäisille lapsille, aikuisille, isovanhemmille 

Ohjelman koreografi: Elina Hirvonen 
Lue koreografin esittely täältä.

 

Esiintymisasu 

 Esiintymisasut tilataan CHOPARilta.
Tarkemmat tilausohjeet annetaan myöhemmin.
Tilaukset tehdään seurakohtaisesti, yksi tilaus per seura.

Perheliikunta ohjelmassa lapsilla on päällään hauska haalaripuku. Haalaripuvun yksityiskohtina on rintakehällä, hihansuissa ja nilkoissa oleva hopeinen glitter kangas. Glitter kangas sopii robotti teemaan hienosti ja hihojen ja nilkkojen resorit pitävät muuten rennon haalarin mukavasti ryhdissä. Pääntiessä on nappikiinnitys, jonka ansiosta haalariin pääsee kätevästi sisälle. Huppua käytetään hyväksi koreografiassa.

Aikuisilla on lasten haalarin kanssa yhteensopiva pitkähihainen paita. Paita ei ole ihonmyötäinen, vaan siinä on väljyyttä. Naisille ja miehille on paidasta oma istuvuus. Alaosana aikuisilla on mustat rennot housut. Housut ovat suosittu unisex-mallimme, joissa on vetoketjutaskut. Molemmilla tuotteilla on erinomainen jatkokäyttö mahdollisuus.

Haalarin ja aikuisten paidan materiaalina mukava ja joustava Meryl.

Lasten haalari: 30 €
Aikuisten pitkähihainen paita: 22 €
Aikuisten housut: 29 €