Hyppää sisältöön
Home » News » Esimerkkiuutinen
16.05.2024

Esimerkkiuutinen

Arvoisat voimisteluyhteisön jäsenet,

olen innostunut ja kiitollinen siitä, miten monet teistä olette jo osallistuneet voimistelun uuden strategian työstöön. Mutta pystymme vielä parempaan!

Voimisteluliiton strategian luominen ei ole vain hallituksen tehtävä, vaan se on yhteinen harjoitus kohti voimistelun huippusuoritusta, johon jokaisella voimisteluyhteisön jäsenellä on mahdollisuus vaikuttaa. Oli kyse sitten valmentajista, voimistelijoista, vanhemmista tai seuratoimijoista, jokaisella on ainutlaatuinen kokemuksensa siitä, miltä voimistelun tulee näyttää tulevaisuudessa. Kun kaikki näkemykset ja äänet tulevat kuulluiksi, voimme luoda strategian, joka edustaa koko voimistelua.

Nappaathan kalenteriisi jonkun seuraavista tilaisuuksista:

Strategiatyöhön osallistuminen ei kuitenkaan tarkoita vain oman mielipiteen esille tuomista, vaan myös aktiivista kuuntelua ja avointa keskustelua. Jokaisella tulee olla oikeus ilmaista näkemyksensä avoimessa ja turvallisessa ilmapiirissä. Uudistuminen vaatii meiltä rohkeitakin avauksia, jotka usein vaativat yhteisöltä myös ongelmakohdista keskustelua. Muistakaamme, että jokaisella mielipiteellä on merkitystä myös prosessin näkökulmasta, sillä usein juuri ne uudet näkökulmat herättävät kysymyksiä, joihin emme ole aikaisemmin vastanneet.

Ollaan yhdessä rohkeita jakamaan ajatuksiamme ja kuuntelemaan toisiamme avoimin mielin. Voimisteluna muodostamme yhteisön, jonka visio ja suunnitelmat heijastavat meitä kaikkia.

Kannustan jokaista voimisteluyhteisön jäsentä osallistumaan strategiatyöhön, sillä jokaisen aktiivinen osallistuminen vie meitä lähemmäs yhteistä päämääräämme – voimistelun yhteistä huippusuoritusta.

Yhdessä me olemme enemmän ja voimme saavuttaa enemmän!

Voimisteluterveisin,

Voimisteluliiton puheenjohtaja

Mira Keränen

 

Haku